Ékspérimén évolusi jangka panjang E. coli

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
12 populasi baktéri E. coli (25 Juni 2008).

Ékspérimén évolusi jangka panjang E. coli nyaéta hiji ngeunaan évolusi nu dilaksanakeun ku Richard Lenski pikeun nulusuran parobahan-parobahan génetik dina 12 populasi baktéri Escherichia coli nu dina awal ékspériménna méh idéntik. Ékspérimén ieu dilaksanakeun saprak kaping 24 Pébruari 1988 nepi ka kiwari.[1]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Richard E. Lenski, Source of founding strain, 2000. Accessed June 18, 2008.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Morpho menelaus huebneri MHNT Male Dos.jpg