Érétan Kulon, Kandanghaur, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Érétan Kulon

Peta lokasi Érétan Kulon
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Kandanghaur
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Érétan Kulon nyaéta salasahiji désa di kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg