Étika

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Étika mangrupakeun istilah umum anu nujul ka anu biasa didadarkeun salaku "élmu moralitas". Dina filsafat, paripolah étis hartina naon-naon anu "hadé". Tradisi étika di Kulon sok katelah filsafat moral (moral philosophy). Étika mangrupakeun cabang utama filsafat, sagigireun métafisika jeung épistémologi.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg