Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sababaraha versi tanda 〒.

nyaeta Basa Jepang yūbin māku (郵便マーク?) atawa tanda kode pos. Tanda ieu ditulis mimiti dituluykeun ku nomer kode pos. Contona, hiji daerah di Meguro, Tokyo, ditulis 〒153-0061. Aya sababarha tanda kode pos sarta dina gambar anu pangkatuhunan di ilahar dipake.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Wikipedia Basa Inggris, Juli 2006.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]