.gp

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

.gp nyaéta kode nagara dina wewengkon Internét tingkat pangluhurna Internét pikeun Guadelup.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]