.gp

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

.gp nyaéta kode nagara top-level domain Internét pikeun Guadelup.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]