10-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-2 SM - Abad ka-1 SM - Abad ka-1 M
Dékade: 40-an SM 30-an SM 20-an SM - 10-an SM - 0-an SM 0-an M 10-an M
Taun: 19 SM 18 SM 17 SM 16 SM 15 SM
14 SM 13 SM 12 SM 11 SM 10 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

10-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 19 SM nepi ka taun 10 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png