1000-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-10 - Abad ka-11 - Abad ka-12
Dékade: 970-an 980-an 990-an - 1000-an - 1010-an 1020-an 1030-an
Taun: 1000 1001 1002 1003 1004
1005 1006 1007 1008 1009
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1000-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1000 nepi ka taun 1009.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png