1000-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-2 SM
Abad: Abad ka-12 SM - Abad ka-11 SM - Abad ka-10 SM
Dékade: 1030-an SM 1020-an SM 1010-an SM - 1000-an SM - 990-an SM 980-an SM 970-an SM
Taun: 1009 SM 1008 SM 1007 SM 1006 SM 1005 SM
1004 SM 1003 SM 1002 SM 1001 SM 1000 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1000-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1009 SM nepi ka taun 1000 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png