1016

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 980-an 990-an 1000-an 1010-an 1020-an 1030-an 1040-an
Taun: 1013 1014 1015 - 1016 - 1017 1018 1019

Taun ka-1016 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png