1052

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1020-an 1030-an 1040-an 1050-an 1060-an 1070-an 1080-an
Taun: 1049 1050 1051 - 1052 - 1053 1054 1055

Taun ka-1052 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png