109 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 130-an SM  120-an SM  110-an SM - 100-an SM - 90-an SM  80-an SM  70-an SM 
Taun: 112 SM 111 SM 110 SM - 109 SM - 108 SM 107 SM 106 SM
109 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 109 SM
Ab urbe condita 645
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2528/2588
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2529/2589
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -116 – -115
Kalénder Yahudi 3652 – 3653
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -53 – -52
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2993 – 2994
Kalénder Iran 730 BP – 729 BP
Kalénder Islam 753 SH – 752 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 552
(皇紀552年)
- Jaman Jōmon 9892
Kalénder panonpoé Thai 435
t·s·é

109 SM nyaéta taun ka-109 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png