113 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 140-an SM  130-an SM  120-an SM - 110-an SM - 100-an SM  90-an SM  80-an SM 
Taun: 116 SM 115 SM 114 SM - 113 SM - 112 SM 111 SM 110 SM
113 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 113 SM
Ab urbe condita 641
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2524/2584
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2525/2585
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -120 – -119
Kalénder Yahudi 3648 – 3649
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -57 – -56
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2989 – 2990
Kalénder Iran 734 BP – 733 BP
Kalénder Islam 757 SH – 756 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 548
(皇紀548年)
- Jaman Jōmon 9888
Kalénder panonpoé Thai 431
t·s·é

113 SM nyaéta taun ka-113 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png