1144

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1110-an 1120-an 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an 1170-an
Taun: 1141 1142 1143 - 1144 - 1145 1146 1147

Taun ka-1144 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png