1165

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an 1170-an 1180-an 1190-an
Taun: 1162 1163 1164 - 1165 - 1166 1167 1168

Taun ka-1165 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png