116 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 140-an SM  130-an SM  120-an SM - 110-an SM - 100-an SM  90-an SM  80-an SM 
Taun: 119 SM 118 SM 117 SM - 116 SM - 115 SM 114 SM 113 SM
116 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 116 SM
Ab urbe condita 638
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2521/2581
(甲子年)
— nepi ka —
2522/2582
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -123 – -122
Kalénder Yahudi 3645 – 3646
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -60 – -59
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2986 – 2987
Kalénder Iran 737 BP – 736 BP
Kalénder Islam 760 SH – 759 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 545
(皇紀545年)
- Jaman Jōmon 9885
Kalénder panonpoé Thai 428
t·s·é

116 SM nyaéta taun ka-116 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png