1197

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1160-an 1170-an 1180-an 1190-an 1200-an 1210-an 1220-an
Taun: 1194 1195 1196 - 1197 - 1198 1199 1200

Taun ka-1197 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png