11 Nopémber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Citakan:NovemberCalendar2014
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

11 Nopémber nyaéta poé ka-315 dina sataun

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png