1286

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1250-an 1260-an 1270-an 1280-an 1290-an 1300-an 1310-an
Taun: 1283 1284 1285 - 1286 - 1287 1288 1289

Taun ka-1286 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png