131

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 100-an 110-an 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an
Taun: 128 129 130 - 131 - 132 133 134

Taun ka-131 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png