1339

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-13 - abad ka-14 - abad ka-15
Dékade: 1300-an 1310-an 1320-an 1330-an 1340-an 1350-an 1360-an
Taun: 1336 1337 1338 - 1339 - 1340 1341 1342

Taun ka-1339 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png