1340-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-13 - Abad ka-14 - Abad ka-15
Dékade: 1310-an 1320-an 1330-an - 1340-an - 1350-an 1360-an 1370-an
Taun: 1340 1341 1342 1343 1344
1345 1346 1347 1348 1349
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1340-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1340 nepi ka taun 1349.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png