143 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 170-an SM  160-an SM  150-an SM - 140-an SM - 130-an SM  120-an SM  110-an SM 
Taun: 146 SM 145 SM 144 SM - 143 SM - 142 SM 141 SM 140 SM
143 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 143 SM
Ab urbe condita 611
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2494/2554
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2495/2555
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -150 – -149
Kalénder Yahudi 3618 – 3619
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -87 – -86
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2959 – 2960
Kalénder Iran 764 BP – 763 BP
Kalénder Islam 788 SH – 787 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 518
(皇紀518年)
- Jaman Jōmon 9858
Kalénder panonpoé Thai 401
t·s·é

143 SM nyaéta taun ka-143 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png