1470-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-14 - Abad ka-15 - Abad ka-16
Dékade: 1440-an 1450-an 1460-an - 1470-an - 1480-an 1490-an 1500-an
Taun: 1470 1471 1472 1473 1474
1475 1476 1477 1478 1479
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1470-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1470 nepi ka taun 1479.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png