1478

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1440-an 1450-an 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an
Taun: 1475 1476 1477 - 1478 - 1479 1480 1481

Taun ka-1478 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png