14 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 40-an SM  30-an SM  20-an SM - 10-an SM - 0-an SM  0-an  10-an 
Taun: 17 SM 16 SM 15 SM - 14 SM - 13 SM 12 SM 11 SM
14 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 14 SM
Ab urbe condita 740
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2623/2683
(丙午年)
— nepi ka —
2624/2684
(丁未年)
Kalénder Étiopia -21 – -20
Kalénder Yahudi 3747 – 3748
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 42 – 43
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3088 – 3089
Kalénder Iran 635 BP – 634 BP
Kalénder Islam 655 SH – 654 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 647
(皇紀647年)
- Jaman Jōmon 9987
Kalénder panonpoé Thai 530
t·s·é

14 SM nyaéta taun ka-14 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png