1518

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Taun:
1515 1516 1517 - 1518 - 1519 1520 1521
Dékade:
1480-an 1490-an 1500-an - 1510-an - 1520-an 1530-an 1540-an
Abad:
abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17

Kajadian[édit | sunting sumber]

Dibabarkeun[édit | sunting sumber]

Pupus[édit | sunting sumber]

- Pierre de La Rue, komposer Flemish


Nuvola apps clock.png