1539

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an 1550-an 1560-an
Taun: 1536 1537 1538 - 1539 - 1540 1541 1542

Taun ka-1539 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png