159 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 180-an SM  170-an SM  160-an SM - 150-an SM - 140-an SM  130-an SM  120-an SM 
Taun: 162 SM 161 SM 160 SM - 159 SM - 158 SM 157 SM 156 SM
159 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 159 SM
Ab urbe condita 595
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2478/2538
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2479/2539
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -166 – -165
Kalénder Yahudi 3602 – 3603
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -103 – -102
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2943 – 2944
Kalénder Iran 780 BP – 779 BP
Kalénder Islam 804 SH – 803 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 502
(皇紀502年)
- Jaman Jōmon 9842
Kalénder panonpoé Thai 385
t·s·é

159 SM nyaéta taun ka-159 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png