161 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 190-an SM  180-an SM  170-an SM - 160-an SM - 150-an SM  140-an SM  130-an SM 
Taun: 164 SM 163 SM 162 SM - 161 SM - 160 SM 159 SM 158 SM
161 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 161 SM
Ab urbe condita 593
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2476/2536
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2477/2537
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -168 – -167
Kalénder Yahudi 3600 – 3601
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -105 – -104
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2941 – 2942
Kalénder Iran 782 BP – 781 BP
Kalénder Islam 806 SH – 805 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 500
(皇紀500年)
- Jaman Jōmon 9840
Kalénder panonpoé Thai 383
t·s·é

161 SM nyaéta taun ka-161 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png