163 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 190-an SM  180-an SM  170-an SM - 160-an SM - 150-an SM  140-an SM  130-an SM 
Taun: 166 SM 165 SM 164 SM - 163 SM - 162 SM 161 SM 160 SM
163 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 163 SM
Ab urbe condita 591
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2474/2534
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2475/2535
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -170 – -169
Kalénder Yahudi 3598 – 3599
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -107 – -106
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2939 – 2940
Kalénder Iran 784 BP – 783 BP
Kalénder Islam 809 SH – 807 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 498
(皇紀498年)
- Jaman Jōmon 9838
Kalénder panonpoé Thai 381
t·s·é

163 SM nyaéta taun ka-163 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png