1650-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-16 - Abad ka-17 - Abad ka-18
Dékade: 1620-an 1630-an 1640-an - 1650-an - 1660-an 1670-an 1680-an
Taun: 1650 1651 1652 1653 1654
1655 1656 1657 1658 1659
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1650-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1650 nepi ka taun 1659.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png