1680-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-16 - Abad ka-17 - Abad ka-18
Dékade: 1650-an 1660-an 1670-an - 1680-an - 1690-an 1700-an 1710-an
Taun: 1680 1681 1682 1683 1684
1685 1686 1687 1688 1689
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1680-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1680 nepi ka taun 1689.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png