1690-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-16 - Abad ka-17 - Abad ka-18
Dékade: 1660-an 1670-an 1680-an - 1690-an - 1700-an 1710-an 1720-an
Taun: 1690 1691 1692 1693 1694
1695 1696 1697 1698 1699
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1690-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1690 nepi ka taun 1699.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png