1695

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1660-an 1670-an 1680-an 1690-an 1700-an 1710-an 1720-an
Taun: 1692 1693 1694 - 1695 - 1696 1697 1698

Taun ka-1695 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png