1729

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1690-an 1700-an 1710-an 1720-an 1730-an 1740-an 1750-an
Taun: 1726 1727 1728 - 1729 - 1730 1731 1732

Taun ka-1729 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png