189 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 210-an SM  200-an SM  190-an SM - 180-an SM - 170-an SM  160-an SM  150-an SM 
Taun: 192 SM 191 SM 190 SM - 189 SM - 188 SM 187 SM 186 SM
189 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 189 SM
Ab urbe condita 565
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2448/2508
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2449/2509
(年)
Kalénder Étiopia -196 – -195
Kalénder Yahudi 3572 – 3573
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -133 – -132
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2913 – 2914
Kalénder Iran 810 BP – 809 BP
Kalénder Islam 835 SH – 834 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 472
(皇紀472年)
- Jaman Jōmon 9812
Kalénder panonpoé Thai 355
t·s·é

189 SM nyaéta taun ka-189 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png