18 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 40-an SM  30-an SM  20-an SM - 10-an SM - 0-an SM  0-an  10-an 
Taun: 21 SM 20 SM 19 SM - 18 SM - 17 SM 16 SM 15 SM
18 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 18 SM
Ab urbe condita 736
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2619/2679
(壬寅年)
— nepi ka —
2620/2680
(癸卯年)
Kalénder Étiopia -25 – -24
Kalénder Yahudi 3743 – 3744
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 38 – 39
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3084 – 3085
Kalénder Iran 639 BP – 638 BP
Kalénder Islam 659 SH – 658 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 643
(皇紀643年)
- Jaman Jōmon 9983
Kalénder panonpoé Thai 526
t·s·é

18 SM nyaéta taun ka-18 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png