192 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 220-an SM  210-an SM  200-an SM - 190-an SM - 180-an SM  170-an SM  160-an SM 
Taun: 195 SM 194 SM 193 SM - 192 SM - 191 SM 190 SM 189 SM
192 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 192 SM
Ab urbe condita 562
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2445/2505
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2446/2506
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -199 – -198
Kalénder Yahudi 3569 – 3570
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -136 – -135
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2910 – 2911
Kalénder Iran 813 BP – 812 BP
Kalénder Islam 838 SH – 837 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 469
(皇紀469年)
- Jaman Jōmon 9809
Kalénder panonpoé Thai 352
t·s·é

192 SM nyaéta taun ka-192 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png