197 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 220-an SM  210-an SM  200-an SM - 190-an SM - 180-an SM  170-an SM  160-an SM 
Taun: 200 SM 199 SM 198 SM - 197 SM - 196 SM 195 SM 194 SM
197 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 197 SM
Ab urbe condita 557
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2440/2500
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2441/2501
(年)
Kalénder Étiopia -204 – -203
Kalénder Yahudi 3564 – 3565
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -141 – -140
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2905 – 2906
Kalénder Iran 818 BP – 817 BP
Kalénder Islam 844 SH – 843 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 464
(皇紀464年)
- Jaman Jōmon 9804
Kalénder panonpoé Thai 347
t·s·é

197 SM nyaéta taun ka-197 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png