1 E+12 m²

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Mesir kira-kira legana 1 yuta km2.

Pikeun nulungan ngabandikeun ordo ukuran ti luas permukaan, di handap didaptarkeun sababaraha wewengkon nu legana antara 1 yuta km2 jeung 10 yuta km2.

Citakan:Area