1 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 30-an SM  20-an SM  10-an SM - 0-an SM - 0-an  10-an  20-an 
Taun: 4 SM 3 SM 2 SM - 1 SM -  1 M  2 M  3 M
1 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 1 SM
Ab urbe condita 753
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2636/2696
(己未年)
— nepi ka —
2637/2697
(庚申年)
Kalénder Étiopia -8 – -7
Kalénder Yahudi 3760 – 3761
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 55 – 56
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3101 – 3102
Kalénder Iran 622 BP – 621 BP
Kalénder Islam 641 SH – 640 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 660
(皇紀660年)
- Jaman Jōmon 10000
Kalénder panonpoé Thai 543
t·s·é

1 SM nyaéta taun ka-1 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png