20-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-2 SM - Abad ka-1 SM - Abad ka-1 M
Dékade: 50-an SM 40-an SM 30-an SM - 20-an SM - 10-an SM 0-an SM 0-an M
Taun: 29 SM 28 SM 27 SM 26 SM 25 SM
24 SM 23 SM 22 SM 21 SM 20 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

20-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 29 SM nepi ka taun 20 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png