20 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 50-an SM  40-an SM  30-an SM - 20-an SM - 10-an SM  0-an SM  0-an 
Taun: 23 SM 22 SM 21 SM - 20 SM - 19 SM 18 SM 17 SM
20 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 20 SM
Ab urbe condita 734
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2617/2677
(庚子年)
— nepi ka —
2618/2678
(辛丑年)
Kalénder Étiopia -27 – -26
Kalénder Yahudi 3741 – 3742
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 36 – 37
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3082 – 3083
Kalénder Iran 641 BP – 640 BP
Kalénder Islam 661 SH – 660 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 641
(皇紀641年)
- Jaman Jōmon 9981
Kalénder panonpoé Thai 524
t·s·é

20 SM nyaéta taun ka-20 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png