212 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 240-an SM  230-an SM  220-an SM - 210-an SM - 200-an SM  190-an SM  180-an SM 
Taun: 215 SM 214 SM 213 SM - 212 SM - 211 SM 210 SM 209 SM
212 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 212 SM
Ab urbe condita 542
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2425/2485
(年)
— nepi ka —
2426/2486
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -219 – -218
Kalénder Yahudi 3549 – 3550
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -156 – -155
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2890 – 2891
Kalénder Iran 833 BP – 832 BP
Kalénder Islam 859 SH – 858 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 449
(皇紀449年)
- Jaman Jōmon 9789
Kalénder panonpoé Thai 332
t·s·é

212 SM nyaéta taun ka-212 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png