228 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 250-an SM  240-an SM  230-an SM - 220-an SM - 210-an SM  200-an SM  190-an SM 
Taun: 231 SM 230 SM 229 SM - 228 SM - 227 SM 226 SM 225 SM
228 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 228 SM
Ab urbe condita 526
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2409/2469
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2410/2470
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -235 – -234
Kalénder Yahudi 3533 – 3534
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -172 – -171
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2874 – 2875
Kalénder Iran 849 BP – 848 BP
Kalénder Islam 876 SH – 875 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 433
(皇紀433年)
- Jaman Jōmon 9773
Kalénder panonpoé Thai 316
t·s·é

228 SM nyaéta taun ka-228 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png