22 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 50-an SM  40-an SM  30-an SM - 20-an SM - 10-an SM  0-an SM  0-an 
Taun: 25 SM 24 SM 23 SM - 22 SM - 21 SM 20 SM 19 SM
22 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 22 SM
Ab urbe condita 732
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2615/2675
(戊戌年)
— nepi ka —
2616/2676
(己亥年)
Kalénder Étiopia -29 – -28
Kalénder Yahudi 3739 – 3740
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 34 – 35
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3080 – 3081
Kalénder Iran 643 BP – 642 BP
Kalénder Islam 663 SH – 662 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 639
(皇紀639年)
- Jaman Jōmon 9979
Kalénder panonpoé Thai 522
t·s·é

22 SM nyaéta taun ka-22 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png