230 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 260-an SM  250-an SM  240-an SM - 230-an SM - 220-an SM  210-an SM  200-an SM 
Taun: 233 SM 232 SM 231 SM - 230 SM - 229 SM 228 SM 227 SM
230 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 230 SM
Ab urbe condita 524
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2407/2467
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2408/2468
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -237 – -236
Kalénder Yahudi 3531 – 3532
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -174 – -173
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2872 – 2873
Kalénder Iran 851 BP – 850 BP
Kalénder Islam 878 SH – 877 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 431
(皇紀431年)
- Jaman Jōmon 9771
Kalénder panonpoé Thai 314
t·s·é

230 SM nyaéta taun ka-230 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png