232 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 260-an SM  250-an SM  240-an SM - 230-an SM - 220-an SM  210-an SM  200-an SM 
Taun: 235 SM 234 SM 233 SM - 232 SM - 231 SM 230 SM 229 SM
232 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 232 SM
Ab urbe condita 522
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2405/2465
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2406/2466
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -239 – -238
Kalénder Yahudi 3529 – 3530
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -176 – -175
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2870 – 2871
Kalénder Iran 853 BP – 852 BP
Kalénder Islam 880 SH – 879 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 429
(皇紀429年)
- Jaman Jōmon 9769
Kalénder panonpoé Thai 312
t·s·é

232 SM nyaéta taun ka-232 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png