249 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 270-an SM  260-an SM  250-an SM - 240-an SM - 230-an SM  220-an SM  210-an SM 
Taun: 252 SM 251 SM 250 SM - 249 SM - 248 SM 247 SM 246 SM
249 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 249 SM
Ab urbe condita 505
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2388/2448
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2389/2449
(年)
Kalénder Étiopia -256 – -255
Kalénder Yahudi 3512 – 3513
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -193 – -192
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2853 – 2854
Kalénder Iran 870 BP – 869 BP
Kalénder Islam 897 SH – 896 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 412
(皇紀412年)
- Jaman Jōmon 9752
Kalénder panonpoé Thai 295
t·s·é

249 SM nyaéta taun ka-249 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png