253 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 280-an SM  270-an SM  260-an SM - 250-an SM - 240-an SM  230-an SM  220-an SM 
Taun: 256 SM 255 SM 254 SM - 253 SM - 252 SM 251 SM 250 SM
253 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 253 SM
Ab urbe condita 501
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2384/2444
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2385/2445
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -260 – -259
Kalénder Yahudi 3508 – 3509
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -197 – -196
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2849 – 2850
Kalénder Iran 874 BP – 873 BP
Kalénder Islam 901 SH – 900 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 408
(皇紀408年)
- Jaman Jōmon 9748
Kalénder panonpoé Thai 291
t·s·é

253 SM nyaéta taun ka-253 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png